Естетична гинекология

Лазерно лечение и естетични процедури с СО2 лазер

Приложения в естетичната гинекология:
 1. Млади жени след  нормално раждане, които имат проблеми с незадържане на урина, по-груби цикатрикси в областта на шевовете, епизеотомия или перинеотомия.
 2. Намаляване на пигментациите в интимната област останали след бременността.
 3. Отстраняване на естетични дефекти по големите и малки срамни устни на гениталиите на жената.
 4. Посткоитални цистити срещащи се при много млади жени
 5. При млади жени приемащи Орални контрацептиви (ОК) лигавицата на влагалището става по-ранима и има дразнене при полов контакт.
 6. При жени страдащи от вагинизъм (силно болезнени полови контакти).
 7. При жени преди Менопауза или в периода на Менопауза страдащи от сухота във влагалището т.нар. вулвовагинална атрофия.
 8. При жени след химио- или лъчетерапия (локално вагинално), по повод онкологично заболяване.
Терапията с СО2 лазер подобрява и възстановява еластичността и хидратацията на влагалищните стени и по този начин подобрява сексуалния живот на жената и партньора и.

Какво да очаквам по време на лазерното подмладяване на влагалище и интимна зона?

Лазерните естетични и терапевтични процедури с СО2 лазер се провеждат в амбулаторни условия, не се изисква пролежаване на жената в стационар, не се изисква предварителна подготовка, отнемат между 30-40 мин. Не се изисква обезболяване въпреки, че за по-голям комфорт на жената се поставя локално обезболяващ крем.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ...

Желаете мечтаното тяло?

FRACTIONAL CO2 LASER

 • Лазерно подмладяване

  СО2 Лазерно подмладяване на влагалище и интимна зона при атрофия на влагалище, при уринарна инконтиненция, цикатрикси и др.
 • Лазерно стягане

  СО2 Лазерно стягане и избелване на лабии и перинеум
 • Лазерна ЛАБИОПЛАСТИКА

  СО2 лазерна ЛАБИОПЛАСТИКА (намаляване на срамни устни)

5D HIFU SKIN TIGNTENING MACHINE

 • Подмладяване на влагалище

  Даймънд клиник разполага с най-модерни апарати за Стягане и подмладяване на влагалище

Инконтиненция

Инконтиненция на урина (изпущане на урина) - представлява неволно изтичане на урина, което ние не можем да контролираме и без да ни се ходи до тоалетна.

Използваниите от нас методи не изискват болничен престой, веднага след процедурата жената може да се върне към ежедневните си задължения и работа.

Лечение на инконтиненция

ТЕРАПЕВТИЧЕН СТОЛ С ВИСОКО-ИНТЕНЗИВНА МАГНИТНА ТЕРАПИЯ

Използва се за лечение на уринарна инконтиненция (изпускане на урина) при жени и мъже, простатит, еректилна дисфункция. Използва принципа електромагнитната стимулация на мускулите. По този начин се стягат мускулите на тазовото дъно, повишава се притока на кръв в тази зона, насищането с кислород на тъканите и се стига до намаляване или изчезване на симптомите.

Провежда са без предварителна подготовка, просто се сяда на стола и се стои в продължение на 25 мин. Необходими са няколко процедури като се правят два пъти седмично за постигане на максимален ефект

КЛИМАКС

Климаксът е естествен етап от живота на жената, свързващ репродуктивния й период със сениума. За нашите географски ширини климакса при жените настъпва около 50 годишна възраст. Продължителността му е индивидуална. Разделя се на няколко периода: пременопауза, менопауза и постменопауза.

Не се срамувайте да споделите свойте оплаквания от менопаузата със специалисти, защото ние можем да Ви помогнем да продължите:

- да изпълнявате ежедневните си задължения

- да продължите да танцувате

- да продължите да се смеете - да продължите да носите внуците на ръце и да се забавлявате с тях

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС СЕГА

Процедури Естетична Гинекология:Invalid Input
Invalid Input
Невалидна стойност
Invalid input.

Информация за контакт

Невалидна стойност
невалиден телефон
Въведете валиден имейл адрес

Често задавани въпроси


Какво да очаквам по време на лазерното подмладяване на влагалище?

Лазерните естетични и терапевтични процедури с СО2 лазер се провеждат в амбулаторни условия, не се изисква пролежаване на жената в стационар, не се изисква предварителна подготовка, отнемат между  30-40 мин. Не се изисква обезболяване въпреки, че за по-голям комфорт на жената се поставя локално обезболяващ крем. Накрайникът, който се използва е с ъгъл на лъча на 360 градуса, което прави процедурата прецизна и бърза.

Единствено преди процедурите трябва да има изследване на влагалищен секрет за микробиология  и профилактична цитонамазка (с нормален резултат). Трябва, разбира се, да има гинекологичен и ултразвуков преглед на жената, за да се изключи бременност и активни възпалителни процеси.

След процедура жената се връща веднага към ежедневните си задължения.

Какъв режим спазвам след процедура за лазерно подмладяване на влагалище?

След направената процедура се изискват 5-7 дни без полови контакти, без посещения на басейни, сауни, вани, без използване на тампони във влагалище, без влагалищни промивки.
Провеждат се от 3 до 7 процедури с интервал от 1 месец между тях. Резултат се очаква на 10-ти до 15-ти ден след първа процедура. Но за да има дълготраен и пълен ефект са нужни поне 3 процедури. С последващи поддържащи терапии 1 път в годината.
Ефекта се засилва и става по-продължителен, ако се съчетае и с локални препарати или витамини през устата. А протоколът на съчетаване на Плазмолифтинг и СО2 лазер дава най-добри резултати и при приложение върху лице и при вагинално подмладяване. Използват се различни схеми на приложение изработени индивидуално за всеки пациент.

Основни противопоказания за лазерна терапия

1. Остри възпалителни заболявания в момента на терапия, най-вече на мястото на приложение.
2. Бременност и кърмене.
3. Психични заболявания.

Дамънд Клиник Лого
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи

Онлайн запазване на час

Бързи връзки:

Абонирайте се

Абонирайте се и ни последвайте в социалните медии, за да сте в течение с новостите в естетичната медицина

Бюлетин

© Diamond Clinic. All rights reserved. Powered by Diamond Clinic.