Skip to main content
Мечтаното тяло с Даймънд Клиник

Отслабване и стягане на тялото

В Даймънд Клиник предлагаме различни видове процедури за отслабване и стягане на тялото

diamond clinic - процедури и лечения за ОТСЛАБВАНЕ И СТЯГАНЕ НА ТЯЛОТО
diamond clinic - процедури и лечения за ОТСЛАБВАНЕ И СТЯГАНЕ НА ТЯЛОТО

Подходящи
процедури за Отслабване и стягане на тялото

Процедура 1

КРИОЛИПОЛИЗА

Това е процедура за замразяване на мазнини, която намалява броя на мастните клетки в третираните зони. Използва авангардна технология Cryotec 360° Surround Cooling, за да осигури възможно най-ефективното лечение.

Процедура 2

EMSLIM

EMSlim генерира импулси с такава честота, че не позволява фаза на релаксация. Тези максимални контракции предизвикват освобождаване на Адреналин, което предизвиква интензивна липолиза в мастните клетки.
Процедура 3

КАВИТАЦИЯ 40 К

Кавитацията е процедура, която се основава на ефекта на ултразвуковите вълни. Те проникват в кожата и предизвикват разрушаване на мастните клетки, превръщайки ги в тeчност, без болка и без операция.
Процедура 4

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ RF

RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод.
Процедура 5

ВАКУУМНА ТЕРАПИЯ

използва технология за засмукване, за да увеличи притока на кръв към тъканите и мускулите на задните части. Това ефективно повдига тъканите.
Процедура 6

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ (ПРЕСОТЕРАПИЯ)

Използва се машина, за да надуе костюм, който притиска ръцете, краката или корема в ритмично движение, подобно на масаж.

Криолиполиза

Криолиполизата е нехирургична алтернатива на липосукцията. Това е процедура за замразяване на мазнини, която намалява броя на мастните клетки в третираните зони. Тези мастни клетки са естествено обработени и елиминирани, така че те не мигрират в друга част на тялото.

Използва авангардна технология Cryotec 360° Surround Cooling, за да осигури възможно най-ефективното лечение.

Резултатите могат да бъдат постигнати незабавно, въпреки че се препоръчват няколко сесии.

 • Премахване на коремче чрез криолиполиза
 • Премахване на паласки чрез криолиполиза
 • Премахване на мастни натрупвания в областта на ръцете чрез криолиполиза
 • Премахване на мастни натрупвания в областта на бедра чрез криолиполиза
 • Премахване на мастни натрупвания в областта на задни части чрез криолиполиза

Cryotec 360° Surround Cooling технология

EMSlim

лечение и процедури в Даймънд Клиник EMSLIM

EMSlim генерира импулси с такава честота, че не позволява фаза на релаксация. Тези максимални контракции предизвикват освобождаване на Адреналин, което предизвиква интензивна липолиза в мастните клетки.

Когато е изложена на тези силни контракции, мускулната тъкан е принудена да се адаптира и отговаря с дълбоко ремоделиране на вътрешната си структура.

Това води до изграждане на мускули и изгаряне на мазнини. Този апаратен метод може да се прилага на всички части от тялото- дупе, корем, бедра, ръце

КАВИТАЦИЯ 40 К

Кавитацията е процедура, която се основава на ефекта на ултразвуковите вълни. Те проникват в кожата и предизвикват разрушаване на мастните клетки, превръщайки ги в тeчност, без болка и без операция.

Важно е да се отбележи, че еднократното третиране на която и да е зона с кавитация няма да доведе до дълготраен или очакван резултат. Очаквани и видими резултати след 6 до 10 сесии на курс. Избира се програма за конкретна зони.

Ултразвуковата кавитация успешно редуцира локалните мастни натрупвания, които често се свързват с наследствеността.

Намалява обиколката в областта на:

 • Корема и ханша
 • Бедрата и между бедрата
 • Областта на коленете
 • Предмишниците на ръцете

ЗА НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:

В нашата практика, процедурата Кавитация може да се комбинира с радиочестотен лифтинг, с който действието на процедурата се засилва, активира се метаболизма в клетките, което спомага за изгарянето на мазнините, за образуването на нови колагенови влакна и за успешно редуциране на целулита, както и стягане и изпъване на кожата.

Задължително е да се спазва протокола/курса на процедури, да се пие много вода след сесията, за да се подпомогне изхвърлянето на мазнините от организма и да не се натовари черния дроб.

Радиочестотен лифтинг RF

Радиочестотен лифтинг RF e подход в ремоделирането на тялото с отслабващ и стягащ ефект на кожата.
Радиочестотен лифтинг на тяло е подходяща процедура за стягане след бременност, след диетични режими и спаденне на тегло придружено с отпущане на кожата, за цялостно подмладяване на третираните зони.

RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод, който въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване.

Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата.
Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата, и премахва целулита. Процедурата е приятна, усеща се леко затопляне.
Съчетаването на двете технологии засилва значително резултатите, които биха могли да бъдат постигнати при използването им отделно.
Мултиполярна радиочестота RF загрява тъканта в дълбочина – стимулира образуването на колагенови влакна и разгражда мастните клетки.


Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни кисилини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфната система, а след това в кръвообращението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

RF въздейства върху организма по следните начини:

 • Стягане на кожата
 • Повърхностно и дълбочинно елиминиране на стриите
 • Подобряване на кожната еластичност и блясък
 • Подмладява и освежава кожата
 • Стимулира производството на колаген и еластин
 • Стимулира дейността на клетката
 • Прибира коремната област след раждане

ВАКУУМНА ТЕРАПИЯ

Какво представлява вакуумната терапия на дупето?

Известна още като вендузи, вакуумната терапия за дупе е неинвазивна процедура, която има за цел да подобри външния вид на дупето. През последните години се превръща в популярна нехирургична алтернатива на бразилски лифтинг, операция за повдигане на дупето. Вендузите за дупето могат ефективно да стегнат, тонизират и подобрят задните части по начин, който изглежда фино и естествено. Той постига това, като използва технология за засмукване, за да увеличи притока на кръв към тъканите и мускулите на задните части. Това ефективно повдига тъканите и създава по-изваян вид. Терапията с вакуум за дупе също може да изглади кожата, намалявайки появата на несъвършенства като целулит.

Какви са предимствата на вакуумната терапия?

Процедурите с вендузи предлагат редица естетически предимства, включително тези по-долу:

 • Стягане на задните части
 • Изглаждане на кожата
 • Стегната седалищна тъкан
 • Повдигане на дупето
 • Намаляване появата на целулит
 • Подобряване на притока на кръв към тъканите и мускулите

Процедурата не изисква възстановяване, което позволява на пациентите да възобновят нормалните си дейности след терапията.

Как се извършва процедурата?

По време на процедурата
По време на сесията за вакуумна терапия на дупето ще можете да лежите удобно, докато се прилага лечението. Докато лежите по корем, ще бъдат поставени големи вендузи. След това се използва вакуумно устройство за изсмукване на целия въздух от всяка вендуза, издърпвайки кожата и тъканта в чашата. Това насърчава повишената циркулация към тъканите и подлежащите мускули.

Подобрената циркулация в областта ще повдигне и тонизира седалището и ще стегне кожата. Това може ефективно да намали и появата на целулит. Целият процес отнема около 30 минути. Тази процедура, също така, е подходяща за повдигане и стягане на бюста.

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ (ПРЕСОТЕРАПИЯ)

Пресотерапията е процедура, която помага за лимфния дренаж, като по този начин потенциално отслабва външния вид на ръцете и краката (защото пренасят по-малко течност), облекчава болките и детоксикира тялото. Той използва машина, за да надуе костюм, който притиска ръцете, краката или корема в ритмично движение, подобно на масаж.

Пресотерапията стимулира лимфната система на тялото. Когато функционира оптимално, лимфната система транспортира лимфа, течност, която съдържа бели кръвни клетки, за да помогне в борбата с инфекции.

 Възможните ползи от пресотерапията включват:

 • Отпуснати мускули и по-малко болки
 • Намаляване на появата на целулит
 • Намаляване на подуването и сковаността на крайниците
 • Премахване на токсините
 • Тонизирана и стегната кожа
 • По-силна имунна система поради правилното движение на лимфата

Пресотерапията обикновено се счита за безопасна за възрастни от всички възрасти. Въпреки това, противопоказание на лимфния дренаж е бременност, скорошна операция или други здравословни проблеми, включително сърдечни заболявания, бъбречна или дихателна недостатъчност или диабет.

Препоръчани Процедури

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Отслабване и Стягане 1

Само 140 лв

1 пр. Криолиполиза + подърк 1 пр. EMSlim = 140 лв.

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Отслабване и Стягане 2

Плати 310 лв вместо 350 лв

5 процедури RF бедра 175 лв. + 5 процедури Кавитация бедра 175 лв. = 350 лв. 310 лв.

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Отслабване и Стягане 3

Плати 300 лв вместо 400 лв

6 процедури Вакуумна терапия + подарък 2 пр. Вакуумна терапия = 400лв.   300 лв.

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Отслабване и Стягане 4

Плати 420 лв вместо 560 лв

3 пр. Idebae Мезотерапия + подарък 1 пр. Idebae Мезотерапия = 560 лв.   420 лв.

До края на промоцията остават:
дни
:
часа
:
мин
:
сек

Промо пакети

СРЕБЪРЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1.Hydrafacial+Кислородна терапия= 70лв
2.Кавитация- 1 пр.= 35 лв
3.Криолиполиза= 140 лв
4.EMSlim= 50 лв
5.Масаж (Класически- цяло тяло)= 60 лв

Редовна цена пакет - 355 лв - Промоционална цена- 284 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 71 лв)

ЗЛАТЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. Криолиполиза - 140 лв
2. EMSlim- 50 лв
3. PRP цяло лице (плазмотерапия)- 190 лв
4. PRP скалп- 350 лв
5. Масаж цяло тяло (Класически)- 60 лв

Редовна цена пакет 790 лв - Промоционална цена- 595 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 195 лв)

ПЛАТИНЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. CO2 Ресърфейсинг на лице = 1000 лв
2. Криолиполиза = 140 лв
3. EMSlim + Терапевтичен стол = 90 лв
4. CO2 заличаване на стрии = 350 лв
5. PRP (Плазмолифтинг) скалп = 350 лв
6. Масаж цяло тяло (Класически) = 60 лв

Редовна цена пакет 1990 лв - Промоционална цена 1590 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 400 лв)

ДИАМАНТЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. HIFU стягане на влагалище (*с готови изледвания) = 500 лв.
2. HIFU цяло лице = 700 лв.
3. Криолиполиза = 140 лв.
4. EMSlim + Терапевтичен стол = 90 лв.
5. PRP (Плазмотерапия) скалп = 350 лв.
6. Масаж цяло тяло (Класически)= 60 лв.
7. CO2 заличаване на стрии= 350 лв.
8. Луксозен хотел = 100 лв.
* Микробиология + Цитонамазка

Редовна цена на пакет 2290 лв - Промоционална цена 1830 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 460 лв)

КОМБИНИРАН ПАКЕТ „ЦЯЛОСТНА ИНТИМНА ГРИЖА“

1. CO2 или HIFU подмалдяване на влагалище = 600 лв
2. Лазерна Лабиопластика (с CO2) = 2300 лв
3. Избелване на лабии и перинеум

Редовна цена на пакет 3300 лв - Промоционална цена 2900 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 400 лв)

Искате ли да научите повече или имате нужда от консултация?

Нашите консултанти ще отговорят
на всеки Ваш въпрос