Skip to main content

За нас

Създаваме взаимоотношения чрез грижа

Ние сме клиника за естетична гинекология, естетична дерматология, цялостна естетика на тяло, физикална терапия и рехабилитация, съчетаваща в себе си високотехнологични апаратни методи на работа и невероятен екип от специалисти и съмишленици, имащи за цел да ви помогнат да повишите и запазите физическата си красота, активност и вашата психо-емоционална жизненост и младост. Нашата цел е да ви помогнем да запазите дълго красотата си и да ви придадем перфектния желан от Вас вид! Нашата цел е да ви научим как да се грижите за запазване на красотата и здравето си! Нашата цел е да допринесем за вашето самочувствие и комфортния ви баланс между тяло и дух! Защото красотата на лицето зависи от физическото и психическото Ви състояние.

Нашият екип

Д-р Тотка Чукалова

Д-р Михов

Естетичната медицина
17 години стаж в Университетска болница гр.Стара Загора ,Клиника по Уши - нос - гърло. От 12 години работи в Болница "Тракия ",гр.Ст.Загора,Отделение по Уши-нос-гърло. 7 годишен опит в областта на Естетичната медицина - склупториране на лице. Филъри , ботокс,мезотерапия на лице,шия,деколте. Приоритетни зони - чело, скули, брадичка - филъри. Ботокс - чело, глабела , пачи крак.
"Лицето на мъжа е неговата биография.
Лицето на жената е нейната фантазия."
Оскар Уайлд

Нека сбъднем заедно фантазиите Ви!

Тук, в медицински център Diamond Clinic, ние не само предоставяме експертни процедури и продукти за вашата кожа, но и за цялото ви тяло. Експертността, съвършенството и опитът са в основата на всичко, което правим. Търсенето на най-новите иновации и най-добрите технологии, които също са безопасни и осигуряват страхотни резултати, е нещо, към което сме се ангажирали. Удовлетворението на клиентите е нашата цел номер едно. Разбираме, че всеки е различен, затова работим с вас, за да създадем правилната програма за лечение и домашни грижи, която е съобразена с вашите нужди и цели. Нашата ориентирана към пациента философия е в основата на всичко, което правим. Според нашия опит това води до по-щастливи пациенти, които ни се доверяват с лицата и телата си. Нашата цел е да се погрижим за вас и да ви помогнем да намерите най-добрата версия на себе си!

Актуално от Инстаграм

ПОГЛЕЗЕТЕ СЕ С КРАСОТА