Skip to main content
Премахване на

Бръчки и финни линии

В Даймънд Клиник предлагаме различни видове процедури за премахване на бръчки и фини линии

diamond clinic - процедури и лечения
diamond clinic - процедури и лечения на белези

Подходящи
процедури за Премахване Бръчки и финни линии

Процедура 1

Лазерна терапия

Резултатите от CO2 лазер за финни бръчки и линии обикновено се забелязват след няколко седмици. Кожата става по-гладка, по-плътна и еластична.

Процедура 2

HIFU

Hifu бързо се превръща в една от най-търсените нехирургични процедури за лифтинг на лице. Само една сесия води до резултат продължаващ до 18 месеца.

Процедура 3

МЕЗОТЕРАПИЯ

Намалява несъвършенствата по кожата, локалната подкожна мастна тъкан натрупана в определени малки райони по тялото.

Процедура 4

P R P

Процедурата включва вземане на кръв от самия пациент, която после се инжектира обратно като мигновено стартира естествените лечебни свойства на организма.

Процедура 5

МИКРОНИДЛИНГ

създава контролиран процес на самовъзстановяване на кожата, като прави умишлени микро наранявания на кожата

Процедура 6

HYDRAFACIAL

При по-зряла кожа има много добър лифтинг ефект. След процедурата кожата става сияйна, гладка, мека, хидратирана и наситена с кислород
Процедура 7

LED ТЕРАПИЯ

Фините бръчки и линии се появяват, когато кожата губи колаген и еластин. LED терапията помага за възстановяването на тези вещества.
Процедура 8

RF - РАДИОЧЕСТОТНИ ВЪЛНИ

Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса и изпъва кожата

СО2 лазер

Нашият СО2 лазер е високотехнологичен фракционен и хирургичен лазер с характеристики, даващи възможност за излъчване на енергия както във фракциониран режим, така и във фокусиран режим при изпълнение на класически дерматохирургични интервенции.

CO2 лазерът е вид лазер, който използва въглероден диоксид (CO2) като източник на светлина. Той се използва в медицината за различни цели, включително за лечение на кожни проблеми, като бръчки, фини линии, белези от акне и пигментации.

CO2 лазерът работи, като използва топлината си, за да премахне горните слоеве на кожата. Това предизвиква образуването на нов колаген и еластин, които са отговорни за плътността и еластичността на кожата.

Как CO2 лазерът действа при финни бръчки и линии?

Финните бръчки и линии се появяват, когато кожата губи колаген и еластин. CO2 лазерът помага за възстановяването на тези вещества, като стимулира производството на нов колаген и еластин.

Процедурата с CO2 лазер за финни бръчки и линии се извършва в клиника или медицински център. Процедурата обикновено отнема около 30 минути.

Първо, кожата се обезболява с локална упойка. След това лазерът се използва за премахване на горните слоеве на кожата.

След процедурата кожата може да бъде зачервена и подута. Това обикновено отшумява в рамките на около 10 дни.

 Възможност за третиране на почти всяка част от тялото, включително и на проблемните зони - клепачи, шия, деколте и др.

 • индивидуални параметри за всеки пациент
 • високо ниво на безопасност
 • не засяга околните тъкани
 • запазване на ефекта от 2 до 5 г
 • подходящ за всеки тип кожа
 • възможност за разрешаване на множество козметични проблеми в една процедура
 • процедурата е с продължителност около 60 мин. и се провежда с местна упойка

Резултатите от CO2 лазер за финни бръчки и линии обикновено се забелязват след няколко седмици. Кожата става по-гладка, по-плътна и еластична.

Ефектите от процедурата могат да продължат до няколко години.

HIFU

лечение и процедури в Даймънд Клиник

Това е нехирургична технология т.нар. SMAS лифтинг, която прави повдигане на веждите, повдигане и оформяне на скулите, намаляване на назолабиалната гънка, намаляване на пириорбиталните бръчки и цялостно стягане, повдигане "лифтинг" и подмладяване на кожата. Силно фокусирана Ултразвукова енергия създава зони на термична коагулация в три различни дълбочини на кожата.

Отговорът на здравата околна тъкан на организма е образуване на нов колаген, нови съдове и по този начин осигурява дълготрайно стягане на кожата. Това е неинвазивна процедура, която не изисква престой и обезболяване!

Hifu бързо се превръща в една от най-търсените нехирургични процедури за лифтинг на лице. Само една сесия води до резултат продължаващ до 18 месеца.

Мезотерапия за премахване на бръчки

Какво представлява мезотерапията?

Това е процедура в естетичната медицина, при която в средната част на дермата чрез Убождане (инжекционно) се вкарват комплекси от витамини, аминокиселини, минерали, хиалуронова киселина и коктейли от тях, с цел хидратация, минерализация, изглаждане на финни бръчки.

С Мезотерапията намаляваме несъвършенствата по кожата на тялото, намаляваме локалната подкожна мастна тъкан натрупана в определени малки райони по тялото. Има техники и коктейли водещи до увеличаване растежа на косата, гъстотата и дебелината на косъма на главата. Използваме Мезотерапията при нужда от изглаждане, стягане, хидратация и блясък на кожата на тялото и лицето.

Времетраене

Времетраенето е 30 мин за самата процедура, ако се поставя и апликационна анестезия се добавят още 30 мин. Процедурата е слабо болезнена, но за по-добър комфорт на лекаря и пациента може да се постави и обезболяващ крем.

Колко процедури за необходими за максимален ефект?

Необходими са от 4 до 6 процедури. Интервалът между процедури зависи от продукта, който ще се прилага.

Странични ефекти от мезотерапията

Леки синини и оток, леко парене на мястото и чувство за опъване на кожата, лек сърбеж. Всички те преминават в рамките на 24 часа до 72 часа.

Видими резултати

След 30 тия ден от процедурата. Работим с продукти на PROMOITALIA, които над 25 години са синоним на качество в областта на естетичната медицина. Работим с техните продукти за мезотерапия, биоревитализация на лице, тяло, ръце, околоочни зони, за специфични зони, целулит и скалп.

PRP (Plateled Rich Plasma) терапия за премахване на бръчки

PRP - Plateled Rich Plasma - Therapy, която стимулира собствените лечебни и възстановителни сили на организма. В превод на български език PRP означава – Плазма богата на тромбоцити.

Лечението със собствената плазма на пациента широко се използва в естетичната дерматология, ортопедията, травматологията, неврологията, хирургията и в естетичната гинекология. Това е метод на Автоложна Био Ревитализация.

Първия отговор на организма при настъпило нараняване на меките тъкани е да "насочи" тромбоцитите и лимфоцитите към засегнатата тъкан. Снабдени с лечебни фактори, тромбоцитите инициират зарастването и привличат на помощ стволовите клетки, които активират синтеза на еластин и колаген.

От своя страна лимфоцитите, отделяйки растежни фактори, активират неоваскуларизацията, което подобрява миркоциркулацията в областта.

В нашата кръв има много формени елементи, хормони, хиалуронова киселина, белтък и др. Това на което разчитаме най-вече в нейното съдържание са Тромбоцитите, които се активизират след обработката и. Те са фактор на растежа т.нар. Стволови клетки.

Когато в организма ни възникнат форсмажорни обстоятелства като травми, контузи и кръвоизливи, тромбоцитите се устремяват натам и възстановяват засегнатите тъкани.

Плазмата обогатена с тромбоцити стимулира по естествен начин клетъчния растеж, хидратира клетките, възстановява колагена. По този начин зоните, в които се прави регенерират. Стават по-витални, по-хидратирани, по-еластични!

За Плазмотерапията се използва собствена кръв от пациента, което изключва възможността за алергични или възпалителни реакции. Това я прави абсолютно безопасна за пациента!

Процедурата започва с вземане на проба от собствената кръв, която се центрофуга.

Тя разделя тромбоцитите от другите компоненти на кръвта. Отделят се три фракции: бедна на тромбоцити плазма, богата на тромбоцити плазма (както и на бели кръвни клетки - лимфоцити) и еритроцити.

Богатата на тромбоцити и левкоцити плазма съдържа между 5 и 8 пъти повече тромбоцити, в сравнение с цялата кръв.

Тя може да се обогати допълнително с минерали и витамини, които активират тези кръвни клетки. При следващата фаза, получения продукт се инжектира в и около мястото което ни интересува.

Това мигновено стартира естествените лечебни свойства на организма. Удобството на тази терапия, е че се провежда в амбулаторни условия и не изисква хоспитализация на жената, не изисква специална подготовка от нейна страна, няма странични ефекти.

Единствено се изисква малък набор от лабораторни изследвания, които се назначават след преглед, според това каква естетическа или терапевтична корекция ще правим. Пациентите се връщат към работата си или ежедневните си дейности веднага след процедурата.

За по-деликатните зони се прави предварително локално обезболяване със анестезиращ крем, за да се запази комфорта на работа и за дамата и за лекаря. Еднократната процедура продължава от 40 до 60 мин.

В това време се включва – вземането на кръв от жената, обработката и отделянето на плазмата оботатена с тромбоцити, локално обезболяване, поставянето на плазмата в определените зони. Много е важно в дните преди процедурата да се намалят мазните храни, да се спре приема на алкохол, да се намали пушенето, да се намалят солените храни, да се пие повече вода.

Всичко това подпомага получаването на повече плазма и по-качествена терапия с нея! Обикновено се правят между 3 и 6 процедури. Времето между тях е 2-3 седмици.

Ефекта се вижда два-три дни след първата процедура, но за максимален резултат е необходимо да са направят 3 сесии през 2 или 3 седмици и последяващи поддържащи процедури след 10-12 месеца.

Микронидлинг

Какво представлява Микронидлинг-а (Колаген индуцираща терапия)

Микронидлинг е процес, наречен колаген индуцираща терапия . Тя представлява способността на кожата да се възстановява. Микронидлингът създава контролиран процес на самовъзстановяване на кожата, като прави умишлени микро наранявания на кожата. Или по- точно- система с индивидуален накрайник със стерилни микро игли, които правят микроскопични убождания в дермата.

Това създава и задейства производството на нов колаген и еластин, които се губят с напредване на възрастта.

По време на процеса се прилагат полезни за кожата съставки като хиалуронова киселина, която навлиза дълбоко и се усвояват по микроканалчетата създадени от иглите. Микронидлинга е минимално инвазивно лечение, което придава на кожата търсения блясък. Микронидлинга е насочен към фини линии, бръчки, текстура, загуба на тонус и еластичност, разширени пори, белези от акне и пигментация. 

Преди и след процедурата, за да се осигури подходяща среда за възстановяване на кожата след процедурата, моля, следвайте информацията по-долу:

 • Не използвайте никакви алфа хидрокси киселини (AHA), бета хидрокси киселина (BHA), ретинол (витамин А), витамин С или нещо, което се възприема като „активна“ грижа за кожата поне 7 дни преди и след третирането. Използването на хиалуронова киселина в дните след процедурата за хидратация е препоръчително, за да се избегне чувството за опъване на кожата.
 • Първите дни-два след лечението кожата ще бъде зачервена и е вероятно лющене.
 • Избягвайте носенето на грим 24 часа след процедурата.
 • Избягвайте продължителни периоди на слънце и нанасяйте слънцезащита.
 • Не плувайте поне 24 часа след третирането.
 • Изпотяването и средата във фитнеса са вредни, изобилстват от бактерии и могат да причинят нежелани реакции.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Процедурата не се прилага при бременност, активни възпалителни процеси като акне, херпес или отворени рани, след подлагане на лазер или химичен пилинг.

Хидра - Hydrafacial

Какво представлява Hydrafacial ?

Hydrofacial е апарат за почистване хидратиране, оксигениране и лифтиране на кожата на лице, както на жени така и на мъже. Има 6 вида накрайника, с които се осъществява ефективно отваряне на порите, ексфолиация, екстракция, ултразвукова терапия и RF терапия според вида кожа.

При по-зряла кожа има много добър лифтинг ефект. След процедурата кожата става сияйна, гладка, мека, хидратирана и наситена с кислород.

LED терапия на лице за бръчки и фини линии

LED терапията на лице е неинвазивна процедура, която използва светлина с различни дължини на вълната, за да стимулира производството на колаген и еластин в кожата. Колагенът и еластинът са протеини, които са отговорни за плътността и еластичността на кожата.

Как LED терапията действа при бръчки и фини линии?

Фините бръчки и линии се появяват, когато кожата губи колаген и еластин. LED терапията помага за възстановяването на тези вещества, като стимулира производството на нов колаген и еластин.

Има различни видове LED светлина, които се използват за LED терапия на лице. Най-често използваните видове са:

 • Червена светлина: Червената светлина има дължина на вълната от 630 до 680 нанометра. Тя стимулира производството на колаген и еластин, което води до намаляване на бръчките и фините линии.
 • Инфрачервената светлина: има дължина на вълната от 700 до 1200 нанометра. Тя прониква по-дълбоко в кожата от червената светлина и стимулира производството на нови кръвоносни съдове. Това води до подобряване на кръвообращението и подхранването на кожата, което също може да помогне за намаляване на бръчките и фините линии.

RF - радиочестотни вълни

RF или радиочестота (радиовълни) с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата.
Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса и изпъва кожата. Процедурата е приятна, усеща се леко затопляне.

Съчетаването на двете технологии засилва значително резултатите, които биха могли да бъдат постигнати при използването им отделно.
Мултиполярна радиочестота RF загрява тъканта в дълбочина – стимулира образуването на колагенови влакна и разгражда мастните клетки.

Ефектите от процедурата могат да продължат до няколко месеца, но се препоръчва да се провеждат повторни процедури за поддържане на резултатите.

РЕЗУЛТАТИ

Резултатите от RF терапията на лице обикновено се забелязват след няколко седмици. Кожата става по-гладка, по-плътна и еластична.

Препоръчани Процедури

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Бръчки 1

Плати 1000 лв вместо 1290 лв

HIFU цяло лице 700 лв. + 4 процедури Мезотерапия Idebae  560 лв. + LED светлинна терапия 30 лв. =   1290 лв.  1000 лв.

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Бръчки 2

Плати 1285 лв вместо 1570 лв

CO2 Ресърфейсинг на лице 1000 лв. + 3 процедури PRP цяло лице = 1570 лв.  1285 лв.

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Бръчки 3

Плати 620 лв вместо 1170 лв

3 процедури PRP цяло лице 570 лв. + 3 пр. Микронидлинг 600 лв. = 1170 лв.    620 лв.

Промо пакети за лечение и процедури в Даймънд Клиник

Пакет Бръчки 4

Плати 225 лв вместо 315 лв

5 процедури RF + подарък 2 пр. RF = 315 лв. 225 лв.

До края на промоцията остават:
дни
:
часа
:
мин
:
сек

Промо пакети

СРЕБЪРЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1.Hydrafacial+Кислородна терапия= 70лв
2.Кавитация- 1 пр.= 35 лв
3.Криолиполиза= 140 лв
4.EMSlim= 50 лв
5.Масаж (Класически- цяло тяло)= 60 лв

Редовна цена пакет - 355 лв - Промоционална цена- 284 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 71 лв)

ЗЛАТЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. Криолиполиза - 140 лв
2. EMSlim- 50 лв
3. PRP цяло лице (плазмотерапия)- 190 лв
4. PRP скалп- 350 лв
5. Масаж цяло тяло (Класически)- 60 лв

Редовна цена пакет 790 лв - Промоционална цена- 595 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 195 лв)

ПЛАТИНЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. CO2 Ресърфейсинг на лице = 1000 лв
2. Криолиполиза = 140 лв
3. EMSlim + Терапевтичен стол = 90 лв
4. CO2 заличаване на стрии = 350 лв
5. PRP (Плазмолифтинг) скалп = 350 лв
6. Масаж цяло тяло (Класически) = 60 лв

Редовна цена пакет 1990 лв - Промоционална цена 1590 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 400 лв)

ДИАМАНТЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. HIFU стягане на влагалище (*с готови изледвания) = 500 лв.
2. HIFU цяло лице = 700 лв.
3. Криолиполиза = 140 лв.
4. EMSlim + Терапевтичен стол = 90 лв.
5. PRP (Плазмотерапия) скалп = 350 лв.
6. Масаж цяло тяло (Класически)= 60 лв.
7. CO2 заличаване на стрии= 350 лв.
8. Луксозен хотел = 100 лв.
* Микробиология + Цитонамазка

Редовна цена на пакет 2290 лв - Промоционална цена 1830 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 460 лв)

КОМБИНИРАН ПАКЕТ „ЦЯЛОСТНА ИНТИМНА ГРИЖА“

1. CO2 или HIFU подмалдяване на влагалище = 600 лв
2. Лазерна Лабиопластика (с CO2) = 2300 лв
3. Избелване на лабии и перинеум

Редовна цена на пакет 3300 лв - Промоционална цена 2900 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 400 лв)

Искате ли да научите повече или имате нужда от консултация?

Нашите консултанти ще отговорят
на всеки Ваш въпрос