Skip to main content
Лечение на

Косопад

В Даймънд Клиник предлагаме различни видове процедури против косопад

Подходящи
процедури за Лечение на Косопад

Процедура 1

МЕЗОТЕРАПИЯ

фокусира се върху подхранването и стимулирането на фоликулите на косата
Процедура 2

ПЛАЗМ

фокусира се върху използването на собствени биологични материали

Процедура 3

ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ

клиничният лазер използва биоенергия и ултра импулсно лазерно облъчване

Мезотерапия за лечение на косопад

Мезотерапия е иновативен и ефективен метод за борба с косопад, който се фокусира върху подхранването и стимулирането на фоликулите на косата. Този неинвазивен процес включва инжекции със специално създадени мезококтейли, които включват витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина.

Едно от ключовите предимства на мезотерапията за косопад е способността й да доставя ценни хранителни вещества директно в скалпа, където са необходими. Витамините и минералите, включени в мезококтейлите, подпомагат растежа на косата, укрепват корените и увеличават обема. Освен това, хиалуроновата киселина подпомага хидратацията на скалпа, което е от съществено значение за здравето на косата.

Процесът на мезотерапия стимулира кръвообращението в скалпа, подпомагайки по-доброто снабдяване на фоликулите с кислород и хранителни вещества. Това не само подпомага растежа на нова коса, но и засилва качеството на вече наличната. Мезотерапията също така помага в борбата с възпаленията и едни от причините за косопад.

Процедурата е малко болезнена и не изисква дълъг период на възстановяване. Клиентите обикновено могат да се върнат към ежедневните си дейности веднага след терапията.

За постигане на оптимални резултати, честотата на сесиите може да варира, но обикновено се препоръчва редовна програма за поддържане.

Мезотерапията представлява не само ефективен начин за борба с косопад, но и приноси към общата здравина и естетика на косата.

Преди да започнете мезотерапия за косопад, е важно да проведете консултация със специалист, който ще определи индивидуалния ви случай и ще предложи персонализиран план за лечение.

Плазмотерапия на скалп

Процедурата с плазма от обогатена с тромбоцити (PRP) е иновативен метод за лечение на косопад, който се фокусира върху използването на собствени биологични материали, за да стимулира растежа и регенерацията на косата. Тази неинвазивна техника използва събрана и обогатена с тромбоцити кръв от самия пациент, за да се подобри качеството и количество на косата.

PRP съдържа растежни фактори и клетъчни сигнали, които активират фоликулите на косата. Процедурата започва с вземане на малко количество кръв от пациента, след което този образец се центрофугира, за да се изолират тромбоцитите. Тези тромбоцити, богати на биологични стимуланти, се инжектират обратно в скалпа, където подпомагат регенерацията и растежа на косата.

Едно от основните предимства на PRP при лечението на косопад е, че се използват природни съставки от самия пациент, тъй като PRP се произвежда от кръвта му. Този метод е безопасен и минимизира рискът от алергични реакции.

PRP терапията не само стимулира фоликулите на косата, но и подпомага заздравяването на кожата в скалпа. Този процес подобрява кръвообращението и доставката на хранителни вещества до фоликулите, подпомагайки тяхното обновяване и растеж.

Въпреки че резултатите от PRP терапията за косопад могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики и степента на загуба на коса, мнозина докладват за усещане на подобрение след няколко сесии.

За оптимални резултати, честотата на терапиите и броят им обикновено се определят от специалист, съобразено със спецификите на случая.

PRP терапията представлява перспективна и иновативна методика в борбата с косопада, като допринася за подобряване на здравето и външния вид на косата.

Лазерна терапия за коса 

Лазерна терапия за коса стимулация, растеж и заздравяване на косъма

Лазерната терапия за растеж е много ефективна за стимулиране на повторното израстване и сгъстяване на косата. Клиничният лазер използва биоенергия и ултра импулсно лазерно облъчване със светлина директно върху засегнатата от косопад зона.

Импулсната вълна безопасно стимулира космените фоликули само на няколко mm под скалпа. Притокът на кръв към фоликула се увеличава, доставяйки повече хранителни вещества и стабилизирайки косопада. 85-90% от клиентите ще получат положително възстановяване на косата;

Подобряване на качеството на предишните космени фоликули и заздравяване косъма и често нов растеж от пасивните клетки се очаква при редовно третиране на зоната.

Подходяща за:

  • Силно увредена коса
  • Признаци на косопад Алопеция
  • Укрепване и растеж след раждане
  • Пърхот

Препоръчани Процедури

Пакет Косопад 1

Плати 680 лв - вместо 950 лв

4 пр. Hair + (мезоте. за скалп) = 680 лв + подарък 1 пр. Лаз. терапия за коса + подарък 1 пр. Hair +                                     950 лв

Пакет Косопад 2

Плати 900 лв - вместо 1500 лв

3 процедури PRP на скалп = 900 лв. + подарък 2 процедури PRP на скалп                                    1500 лв.

Промо Пакети

СРЕБЪРЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1.Hydrafacial+Кислородна терапия= 70лв
2.Кавитация- 1 пр.= 35 лв
3.Криолиполиза= 140 лв
4.EMSlim= 50 лв
5.Масаж (Класически- цяло тяло)= 60 лв

Редовна цена пакет - 355 лв - Промоционална цена- 284 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 71 лв)

ЗЛАТЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. Криолиполиза - 140 лв
2. EMSlim- 50 лв
3. PRP цяло лице (плазмотерапия)- 190 лв
4. PRP скалп- 350 лв
5. Масаж цяло тяло (Класически)- 60 лв

Редовна цена пакет 790 лв - Промоционална цена- 595 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 195 лв)

ПЛАТИНЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. CO2 Ресърфейсинг на лице = 1000 лв
2. Криолиполиза = 140 лв
3. EMSlim + Терапевтичен стол = 90 лв
4. CO2 заличаване на стрии = 350 лв
5. PRP (Плазмолифтинг) скалп = 350 лв
6. Масаж цяло тяло (Класически) = 60 лв

Редовна цена пакет 1990 лв - Промоционална цена 1590 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 400 лв)

ДИАМАНТЕН КОМБИНИРАН ПАКЕТ

1. HIFU стягане на влагалище (*с готови изледвания) = 500 лв.
2. HIFU цяло лице = 700 лв.
3. Криолиполиза = 140 лв.
4. EMSlim + Терапевтичен стол = 90 лв.
5. PRP (Плазмотерапия) скалп = 350 лв.
6. Масаж цяло тяло (Класически)= 60 лв.
7. CO2 заличаване на стрии= 350 лв.
8. Луксозен хотел = 100 лв.
* Микробиология + Цитонамазка

Редовна цена на пакет 2290 лв - Промоционална цена 1830 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 460 лв)

КОМБИНИРАН ПАКЕТ „ЦЯЛОСТНА ИНТИМНА ГРИЖА“

1. CO2 или HIFU подмалдяване на влагалище = 600 лв
2. Лазерна Лабиопластика (с CO2) = 2300 лв
3. Избелване на лабии и перинеум

Редовна цена на пакет 3300 лв - Промоционална цена 2900 лв (СПЕСТЯВАТЕ - 400 лв)

Искате ли да научите повече или имате нужда от консултация?

Нашите консултанти ще отговорят
на всеки Ваш въпрос