Skip to main content

Какво е HydraFacial и какви са предимствата?

Какво е HydraFacial и какви са предимствата?

HydraFacials се превърнаха в една от най-популярните тенденции за лице в съвременния свят и не е чудно защо. С нежно неинвазивно лечение и без прекъсване, но СТРАХОТНИ резултати, все повече и повече хора се обръщат към HydraFacial като тяхна основна функционална, интегрирана СПА рутина за грижа за кожата на лицето.

Но защо HydraFacial е толкова популярен?

HydraFacials са се превърнали в избраната спа грижа за лицето, тъй като са неинвазивни, но ефективни и могат да се използват за почти всяко състояние на кожата и върху всеки тип кожа. Процедурите с HydraFacial са далеч по-малко инвазивни от традиционните процедури за лице, като химически пилинг или лазерно възстановяване, които оставят кожата ви червена и раздразнена часове до дни след лечението. Поради неинвазивността и ефективността на лечението, HydraFacials е чудесен избор както за тийнейджъри, така и за възрастни.

Какво е HydraFacial?

HydraFacial е процедура за лице, използваща патентовано устройство за ексфолиране, почистване, екстракция и хидратация на лицето. Тази система използва вихрово въртеливо действие, за да осигури хидратация и да премахне мъртвата кожа, мръсотия, отломки и примеси, докато почиства и успокоява кожата ви. 

HydraFacial включва 4 процедури за лице, събрани в една сесия: почистване и ексфолиране, нежен химически пилинг, вакуумна екстракция и хидратиращ серум. Тези стъпки се доставят с помощта на патентовано устройство HydraFacial (което изглежда като голяма подвижна количка с маркучи и тръба с подвижни глави). За разлика от традиционните процедури за лице, които могат да имат различен ефект в зависимост от вашия тип кожа и естетик, HydraFacial осигурява постоянни резултати и може да се използва за всички типове кожа.

Почистването, ексфолирането, химическият пилинг, изграждането на колаген и отпускането на мускулите на лицето, осигурени от HydraFacial, помагат за лечение на много от проблемите с красотата, с които хората се сблъскват днес, включително големи пори, бръчки, пъпки и изтъняваща кожа.

Лечението с HydraFacial често се използва в комбинация с терапия с LED светлина. Синята светлина може да помогне при акне, докато червената светлина може да помогне за намаляване на видимостта на бръчките.

Процедурата HydraFacial отнема средно 30 минути. Ако това е първата ви среща с HydraFacial, продължете да четете, за да знаете какво да очаквате.

Единственият HydraFacial

1 – Почистване и ексфолиране

Първата стъпка е почистване и ексфолиране. С помощта на вихров накрайник за почистване и хидра пилинг, вашият естетик ще използва пръчката HydraFacial за нежно почистване и ексфолиране на кожата. Това премахва мъртвите кожни клетки и себума, като същевременно нежно отваря порите ви. Някои хора го описват като въртяща се електрическа четка за зъби, леко притисната към кожата ви.

2 – Химически пилинг

След това вашият естетик ще смени върха на пръчката, за да извърши нежен химически пилинг. За разлика от други химически пилинги, които често са дразнещи или болезнени и оставят кожата ви червена за часове или дни, HydraFacials използва недразнеща смес от салицилова и гликолова киселини за нежен, но ефективен пилинг. Целта на тази стъпка е да се разхлабят остатъците от дълбоки пори.

3 – Екстракция

Третата стъпка е извличането. Това е мястото, където устройството ще използва силно, безболезнено вихрово вакуумно засмукване, за да премахне черните точки и замърсяванията от порите ви. Тези примеси се събират в чаша, за да бъдат изхвърлени.

4 – Хидратиращ серум

И накрая, вашият естетик ще използва пръчката HydraFacial, за да нанесе успокояващ патентован антиоксидантен и хидратиращ серум с пептиди и други полезни хранителни вещества. Това помага за детоксикация, подмладяване и хидратиране на кожата.

След като вашето лечение приключи, вашият естетик може също да разшири услугата с допълнителни процедури като светлинна терапия или пломби. HydraFacial е достатъчно нежен, за да можете да завършите други процедури по време на посещението си.

Какви са предимствата на HydraFacial?

HydraFacial е нежна, но ефективна алтернатива на по-суровите процедури за лице (1). Ето някои от причините хората да обичат тази спа процедура:

  • Действа върху всички типове кожа. Независимо дали имате чувствителна кожа или акне, суха или мазна кожа, HydraFacial ще работи за вас.
  • Последователни резултати. Тъй като голяма част от лечението се контролира от технологията HydraFacial, можете да постигнете постоянно висококачествено лечение всеки път.
  • Без престой. Друга причина хората да обичат HydraFacial е, че няма прекъсване. Можете дори да нанесете грим същия ден, ако искате - въпреки че повечето хора се наслаждават на блясъка от лечението твърде много, за да го прикрият.
  • Незабавни резултати. Тъй като лечението е неинвазивно, можете да видите положителни резултати веднага. Дори го препоръчваме преди сватби или събития за сияен, здравословен блясък.

Колко често трябва да получавам такъв?

Ако не сте имали рутинна грижа за лице или хидратация в миналото, може да е полезно да започнете с 2-4 процедури за лице HydraFacial на месец за около 3 месеца. След като установите по-добра основа за здравето на кожата на лицето, можете да се възползвате от среща веднъж месечно.

Запазете Вашия първи час сега и спестете до 20%

Моля въведете име и фамилия.
Невалиден телефонен номер.
Невалиден имейл адрес.
Моля, изберете дата, на която трябва да се свържем с вас.
Invalid Input