Skip to main content

Интравенозни терапии и коктейли

Интравенозни терапии и коктейли

Инфузионните терапии са активни коктейли за венозно приложение, известни още като интравенозни бустери или дрипове. Инфузионната терапия е най-бързият и ефективен начин за доставяне на различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори и аминокиселини директно във Вашето кръвообращение.

Хидратацията /оводняването/, е от първостепенно значение за здравето на тялото ни. Около 90% от тялото ни е вода. Дори и минималната загуба на течности може да причини стрес за организма и да увеличи наличието на свободни радикали и други отпадни продукти в тялото ни, което впоследствие да причини здравословни проблеми. Водата е в основата на клетките ни, на транспорта и пречистването на организма ни.

Минералите и аминокиселините са в основата на нашата клетъчна дейност. Чрез венозните вливания ние много бързо възстановяваме загубата на вода, аминокиселини, минирали, хранителни вещества, които се получават след боледуване или стрес, силно физическо натоварване или изтощение. Възвръща се баланса в клетките и се хидратират чрез инфузия с антиоксиданти, минерали и витамини.

Положителните ефекти се усещат веднага – повишава се жизнеността, енергията и бързината на ума ни. След консултация с нашите специалисти, ще ви предложим правилното и подходящо за вас вливане, което ще възстанови тялото, органите и клетките ви. Ще се почувствате отново жизнени и енергични. Имат силен диуретичен и пречистващ ефект, след претоварване на черния ни дроб и организма с алкохол и други вредни субстанции. При силно физическо натоварване и тренировки ,ще ви помогнат по-бързо да възстановите силите си.

След боледуване ще повишат бързо имунитета ви и ще си набавите за кратко време, необходимите ви витамини, аминокиселини, антиоксиданти и ще се пречистите от отпадните и токсични продукти след вирусни или бактериални инфекции.

В зависимост от вида терапия постигаме оптимизиране на вашето здраве за по-добър имунитет, детоксикация, хидратация и възстановяване след медицински процедури или спорт.

Моля въведете име и фамилия.
Невалиден телефонен номер.
Невалиден имейл адрес.
Моля, изберете дата, на която трябва да се свържем с вас.
Invalid Input